Classic Kussen

99

Dit Sleeper Deluxe Classic-kussen is een superzacht en comfortabel kussen dat voor veel slapers geschikt is. Deze classic richt zich niet specifiek op één type slaper en is dus zowel voor buik-, rug- als zijslapers geschikt.

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis.
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
2 recensies
Op voorraad
Classic Kussen v.a. 99
Het belang van een goed kussen De juiste ergonomische houding is extreem belangrijk voor een goede nachtrust. Vaak houden mensen hier rekening mee wanneer ze een matras kiezen. Toch vergeet men dit vaak bij de keuze van het hoofdkussen. Ieder type slaper heeft baat bij een ander soort kussen. Bij Sleeper hebben we daarom voor een selectie gemaakt van drie hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit. Het Classic kussen is perfect voor rug- en zijslapers.
data-imgcolor='["#d9dde0","#8f7068","#a79792"]' >

Het ideale kussen

De kracht van het Sleeper Deluxe Classic Kussen zit in de duurzame materialen die we gebruiken. Het kussen bestaat uit 4 verschillende lagen. Iedere laag heeft een andere vulling. De eerste en vierde laag hebben een vulling van TC 400 katoensatijn.
Samenstelling van het kussen
Bij bedtextiel is het aantal draden per inch een goede graadmeter voor de kwaliteit. Dit noemen we de thread count (TC). Als vuistregel geldt: hoe hoger de thread count, hoe beter de kwaliteit. Standaard bedtextiel ligt rond de 150 TC. Een stof van 200 TC is topkwaliteit. Onze producten steken hier nog ruimschoots bovenuit met een TC van 400. De tweede laag bevat een vulling van outlast-materiaal. De derde laag heeft een vulling van 50% dons en 50% veren met een gewicht van 100 gram.
Traagschuim
Naast deze 4 lagen bevat het kussen ook traagschuim. Dit schuim heet ook wel memory foam. Het vormt zich naar het lichaam en zorgt ervoor dat de nek de ondersteuning krijgt die het nodig heeft.
Outlast-technologie
Bij Sleeper gebruiken we de innovatieve outlast technologie. Deze technologie gebruikt fasematerialen (PCM). Fasematerialen absorberen overtollige lichaamswarmte. Deze warmte wordt weer afgegeven wanneer dit nodig is. De outlast technologie vermindert oververhitting en transpiratie. Hierdoor ontstaan er ’s nachts geen temperatuurschommelingen. Dit zorgt er voor dat je minder vaak wakker wordt, dieper doorslaapt en uitgerust opstaat.
Specificaties
  • Materiaal: Katoensatijn, dons, veren en outlast materiaal
  • Afmeting: 50 x 70 x 15 cm (geschikt voor alle standaard kussenslopen)
recensies

Wat mensen zeggen over Sleeper

van 0 slapers
schrijf een recensie
Lekker kussentje

Lekker kussentje

K Koers
Lekker kussen

Goed en lekker kussen dat ik bij m'n matras heb besteld. Goeie combi.

N Trost
meer recensies

Producten die je ook kunnen interesseren

Alle producten

Hoeslaken

v.a. 9.95
Morgen in huis

Sleepace Nox

v.a. 199
Morgen in huis

Premium Plus

v.a. 399
Morgen in huis
  • Perfect Slaapcomfort
  • Gratis verzending
  • Verzending binnen 1 dag!
  • 100 nachten gratis proefslapen