Shoulder Kussen

99

Het Sleeper Deluxe Shoulder Kussen is speciaal ontwikkeld voor zijslapers. Voor een zijslaper is het belangrijk om een stevig en hoog kussen te hebben. Zo vul je de ruimte tussen de schouder en de nek goed op en ontlast je de ruggengraat. Dit kussen houdt hier perfect rekening mee.

 • Voor 15:00 besteld, morgen in huis.
 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis retourneren
1 recensie
Op voorraad
Shoulder Kussen v.a. 99
Het belang van een goed kussen De juiste ergonomische houding is extreem belangrijk voor een goede nachtrust. Vaak houden mensen hier rekening mee wanneer ze een matras kiezen. Toch vergeet men dit vaak bij de keuze van het hoofdkussen. <br> </br> Ieder type slaper heeft baat bij een ander soort kussen. Bij Sleeper hebben we daarom voor een selectie gemaakt van drie hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit. Het Shoulder kussen is perfect voor mensen die graag op hun zij slapen.
data-imgcolor='["#d9dde0","#8f7068","#a79792"]' >

Het kussen voor zijslapers

De kracht van het Sleeper Deluxe Shoulder Kussen zit in de duurzame materialen die we gebruiken. Het kussen bestaat uit 4 verschillende lagen en iedere laag heeft een andere vulling.
Samenstelling van het kussen
De eerste en vierde laag hebben een vulling van TC 400 katoen-satijn. Bij bedtextiel is het aantal draden per inch een goede graadmeter voor de kwaliteit. Dit heet de thread count (TC). Als vuistregel geldt: hoe hoger de thread count, hoe beter de kwaliteit. Standaard bedtextiel ligt rond de 150TC. Vaak wordt 200TC al als topkwaliteit verkocht. Onze kussens steken hier ruimschoots bovenuit met een TC van 400. De tweede laag van het kussen bevat een vulling van outlast-materiaal. De derde laag heeft een vulling van 50% dons en 50% veren met een gewicht van 350 gram.
Traagschuim
Naast deze 4 lagen bevat het kussen een blok van nasa traagschuim. Dit schuim dat ook wel bekend staat als memory foam, vormt zich naar het lichaam en zorgt ervoor dat de nek de ondersteuning krijgt die het nodig heeft.
Outlast-technologie
Bij Sleeper gebruiken we de innovatieve outlast technologie. Deze technologie gebruikt fasematerialen (PCM). Fasematerialen absorberen overtollige lichaamswarmte. Deze warmte wordt weer afgegeven wanneer dit nodig is. De outlast technologie vermindert oververhitting en transpiratie. Hierdoor ontstaan er ’s nachts geen temperatuurschommelingen. Dit zorgt er voor dat je minder vaak wakker wordt, dieper doorslaapt en uitgerust opstaat.

    
Specificaties
 • Materiaal: Katoensatijn, dons, veren en outlast materiaal
 • Afmeting: 43 x 67 x 15 cm (geschikt voor alle standaard kussenslopen)
recensies

Wat mensen zeggen over Sleeper

van 0 slapers
schrijf een recensie
Topkwaliteit

Kussen is van topkwaliteit en ben er heel tevreden mee. Slaapt lekker! Dankjewel.

m Hettens
meer recensies

Producten die je ook kunnen interesseren

Alle producten

Sleepace RestOn

v.a. 199
Morgen in huis

Boxspring + Exclusive

v.a. 1,199
Morgen in huis

Boxspring + Premium Plus

v.a. 1,099
Morgen in huis
 • Nederlands Fabricaat
 • Alleen de beste materialen
 • 100 nachten gratis proefslapen
 • 10 jaar garantie