Sleepace Nox

199

Word jij regelmatig wakker zonder dat je echt uitgerust bent? Dit apparaat helpt jou om jouw slaap te monitoren en te analyseren zodat je het maximale uit jouw nachtrust haalt.

  • Produceert natuurgeluiden
  • Stimuleert de melatonine-productie
  • Simuleert zonsopgang en zonsondergang
Op voorraad
Sleepace Nox v.a. 199
Speciaal voor jou ontwikkeld De Nox bedlamp is ontwikkeld vanuit een focus op de verschillende menselijke zintuigen. De lamp simuleert de zonsopgang en ondergang om een natuurlijk slaappatroon na te bootsen. Het warme rood-getinte licht van de zonsondergang stimuleert de melatonine-productie in het lichaam waardoor je vanzelf slaperiger wordt. Dit proces wordt verder gestimuleerd door de natuurgeluiden die de Nox produceert. Laat je in slaap sussen door de ritselende bladeren of laat je zachtjes meevoeren op het geluid van het kabbelende water.  
data-imgcolor='["#2b2a2e","#b28d78","#766c63"]' >

Het verhaal achter de beste nachtlamp

Alles wordt gemeten
Terwijl jij lekker ligt te slapen meet de Nox bedlamp alle factoren die van invloed zijn op de kwaliteit van jouw nachtrust. Door middel van slimme sensoren en microfoons verzamelt de lamp data over de luchtvochtigheid, de temperatuur en het geluidsniveau in de kamer. Op basis van deze informatie biedt de app een slaapadvies op maat.
Prachtige minimalistische vormgeving
De lamp heeft een minimalistische vormgeving waardoor hij in elk interieur opgaat zonder aandacht te trekken. Bovenop de lamp -uit het zicht – zijn de buttons geplaatst. Deze simplistische knopjes helpen je om de lamp aan te zetten, het alarm uit te zetten, de helderheid van het licht in te stellen en het volume aan te passen. De lamp wordt standaard geleverd met meerdere adapters waardoor hij ook in het buitenland is te gebruiken.
Uitgerust wakker worden
De zachte geluiden en de zonsopgang-simulatie zorgen ervoor dat je op een natuurlijke manier wakker wordt. Hierdoor is snoozen verleden tijd en wordt je vol energie wakker.
Alles inzichtelijk via de Sleepace App
Alle data die gedurende een nacht wordt verzameld, is door middel van een automatisch gesynchroniseerde Bluetooth-verbinding automatisch terug te vinden in de Sleepace App. Hier wordt de data verwerkt en op overzichtelijke wijze weergegeven.  De app koppelt de data aan elkaar en trekt verbanden tussen jouw slaapcyclus en de invloed van omgevingsfactoren hierop. Op basis hiervan biedt de app deskundige adviezen die jou helpen om jouw nachtrust te optimaliseren.

Producten die je ook kunnen interesseren

Alle producten

Bedsprei

v.a. 49
Morgen in huis

Classic Kussen

v.a. 99
Morgen in huis

Boxspring + Premium

v.a. 999
Morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • Perfect Slaapcomfort
  • Alleen de beste materialen
  • 10 jaar garantie