Sleepace RestOn

199

De Sleepace RestOn is een gebruiksvriendelijk apparaat dat jouw slaapkwaliteit controleert, volgt en analyseert. 

  • Helpt je nog beter te slapen
  • Compleet met Sleepace app
  • Controleert, volgt en analyseert jouw slaap
Op voorraad
Sleepace RestOn v.a. 199
Het verhaal achter de beste slaapmonitor De Sleepace RestOn is een gebruiksvriendelijk apparaat dat jouw slaapkwaliteit controleert, volgt en analyseert. Met zijn sensoren van medische kwaliteit en gepatenteerde structuur, meet RestOn nauwkeurig de slaaptijd, hartslag, ademhaling, lichaamsbeweging en slaapcyclus. Door middel van een automatisch gesynchroniseerde Bluetooth-verbinding, kun je op de Sleepace App real-time een controle uitvoeren, uitgebreide slaapanalyses bekijken en deskundige slaapbegeleiding krijgen. Alles met één doel; de kwaliteit van jouw nachtrust verbeteren!
data-imgcolor='["#a4abb7","#3f4256","#5b5863"]' >

Uitgebreide en nauwkeurige informatie

Door simpelweg de sensorband onder het dekbed te leggen, kun je de RestOn naadloos integreren in jouw bed. Door het ultradunne design sluit de sensorband naadloos aan op het matras waardoor je hem niet voelt liggen.
Professionele en medische sensoren
Met professionele sensoren van medische kwaliteit, een gepatenteerde structuur en RestOn’s nauwkeurigheid geeft het apparaat een uiterst betrouwbare slaapanalyse. RestOn maakt gebruik van baanbrekende algoritmen die ervoor zorgen dat elke set van gegevens duidelijk te onderscheiden en analyseren is. Bovendien kun je het apparaat koppelen aan de Sleepace Nox. Hierdoor treedt de zonsopgang-simulatie automatisch in werking 30 minuten voordat jouw wekker af zou moeten gaan. 

Producten die je ook kunnen interesseren

Alle producten

Contour Kussen

v.a. 99
Morgen in huis

Boxspring + Premium

v.a. 999
Morgen in huis

Sleepace Nox

v.a. 199
Morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • Verzending binnen 1 dag!
  • Perfect Slaapcomfort
  • Nederlands Fabricaat