Retourneren Alles over retourneren

Wij vinden dat het retourneren van een product duidelijk en makkelijk hoort te zijn. Maak hieronder een keuze uit het type product dat je wilt retourneren, dan leggen wij de vervolgstappen uit.

image description
Print je retourlabel uit
image description
Plak het op de voorkant van de doos
image description
Lever de doos af bij een PostNL locatie

Wil je graag een Sleeper product retourneren? Dien dan een retouraanvraag via de website of neem contact op met onze klantenservice zodat zij jou hierbij kunnen helpen. Vervolgens verwerkt onze retourafdeling de retouraanvraag. Wanneer de retouraanvraag wordt goedgekeurd, ontvang je per e-mail een retourlabel. Print het label uit en plak het label op het pakket. Geef het pakketje af bij een servicepoint bij jou in de buurt.

Bij Sleeper vinden we service belangrijk en vanzelfsprekend. Daarom hoef je geen verzendkosten te betalen.

Wanneer je er voor kiest om een product te retourneren, duurt het maximaal 5 werkdagen voordat het aankoopbedrag weer op je rekening staat.

image description
Print je retour label uit
image description
Plak het op de voorkant van het product
image description
Neem contact op en laat het thuis ophalen

Wil je een matras of boxspring retourneren? Dat kan! Op onze website kun je een retouraanvraag indienen. Vervolgens neemt een van onze collega’s binnen 24 uur contact met je op om een ophaalafspraak in te plannen. Wij halen het matras bij jou op zonder dat we hier kosten voor in rekening brengen. Natuurlijk krijg je het hele aankoopbedrag weer terug gestort op jouw rekening.

Je hoeft de verpakking van het matras niet te bewaren. We vragen je wel om het matras schoon en onbeschadigd klaar te zetten.

Ik heb een account

Bekijk je recente orders, verzendingen, druk je retourlabel af, en nog veel meer.

Login
Ik heb besteld als gast

Ga naar de e-mail bevestiging van uw bestelling. Hou deze bij de hand en bel ons op.

Contact
  • Verzending binnen 1 dag!
  • Alleen de beste materialen
  • Gratis verzending
  • Nederlands Fabricaat